Stap vanuit het moderne stadsleven in het antieke kloosterportaal van The Anthony. The Anthony is een nieuw en eigentijds hotelconcept met royale kamers en lofts gelegen in hartje Utrecht. Brasserie MONK, gelegen in het hotel is nu open! De perfecte plek voor een heerlijk diner.

DREAM
AWAY

Koninklijke kamer of cosy cocoonen: hoe jij je verblijf ook wilt inrichten, bij ons staan comfort en stijl voorop. In onze kamers geniet je van toegankelijke luxe met een home away from home gevoel. Wij hebben ook grote appartementen met tot wel drie slaapkamers.

The Anthony Utrecht - B14 - Detail_2

Dineer in onze Brasserie en geniet van onze heerlijke nieuwe menukaart. Of proost met een Nederlandse bubbel, een sophisticated cocktail of een verrassende frisdrank.

MEETINGS
& EVENTS

Vergadering, bedrijfsfeest, presentatie, verjaardag, baby- shower, promotiefeest, 50 jarig huwelijk, High Tea of High Wine? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij The Anthony.

TheAnthony-DinnerSetup-Details_7

ONTDEK
UTRECHT

The Anthony is zo veel meer dan een slaapplek. Wij zijn een uitvalsbasis voor jouw verblijf in Utrecht. Val binnen voor een kop koffie en de krant of laat onze mixologist een van zijn signature cocktails voor je mixen.

VIND ONS

#TheAnthonyUtrecht

Christmas kerstseizoen

Breng de kerstdagen door met je geliefden en kijk wat The Anthony u te bieden heeft!

Explore our
secret deal

Reserve your fantastic stay with us today and receive €10 discount on your stay!

The Anthony Hotel blijft gesloten tot en met 9 februari 2021.
 
De verlenging van de huidige lockdown heeft ons helaas doen besluiten The Anthony Hotel langer gesloten te houden. Toch kijken wij ernaar uit iedereen weer met open armen te kunnen verwelkomen vanaf 10 februari.
 
Onze hotel appartementen blijven wel open. Om de beschikbaarheid te checken mail naar welcome@theanthony.nl.
 
De reeds bestaande reserveringen krijgen de optie om te verplaatsen.
 
In de tussentijd; blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
 
We will be back like we have never been before!
 
 
X