Stap vanuit het antieke kloosterportaal van The Anthony in het moderne stadsleven. The Anthony is een nieuw en eigentijds hotelconcept met royale kamers en lofts gelegen in hartje Utrecht.

DREAM
AWAY

Koninklijke kamer of cosy cocoonen: hoe jij je verblijf ook wilt inrichten, bij ons staan comfort en stijl voorop. In onze kamers geniet je van toegankelijke luxe met een home away from home gevoel. Wij hebben ook grote appartementen met tot wel drie slaapkamers.

The Anthony Utrecht - B14 - Detail_2

FOOD & DRINKS

Dineer is ons restaurant dat wordt aangestuurd door chefs die in de sterrenzaken hebben gewerkt. Of proost met een Nederlandse bubbel, een sophisticated cocktail of een verrassende frisdrank.

MEETINGS
& EVENTS

Vergadering, bedrijfsfeest, presentatie, verjaardag, baby- shower, promotiefeest, 50 jarig huwelijk, High Tea of High Wine? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij The Anthony.

TheAnthony-DinnerSetup-Details_7

ONTDEK
UTRECHT

The Anthony is zo veel meer dan een slaapplek. Wij zijn een uitvalsbasis voor jouw verblijf in Utrecht.Val binnen voor een kop koffie en de krant of laat onze mixologist een van zijn signature cocktails voor je mixen.

VIND ONS

#TheAnthonyUtrecht

X