Chefs at the Monastery

Wegens succes is er een extra weekend gepland voor 30, 31 oktober en 1 november!

Op 9, 10 en 11 oktober aanstaande slaan sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast de handen ineen samen met Hotel The Anthony om het eerste drie Michelinsterren diner van Utrecht neer te zetten; Chefs at the Monastery, 3 star dinner. De chefs nemen de volledige keuken over en stellen een gastronomisch 6-gangen diner samen dat wordt geserveerd in Hotel The Anthony.

ERIK VAN LOO**, Restaurant Parkheuvel
PETER GAST*, Restaurant Graphite

In oktober kan je genieten van een, voor Utrecht, unieke culinaire belevenis. Ontvangst in de kapel met een glas champagne, een gastronomisch 6-gangendiner van de chefs en optioneel een wijnarrangement of flessen wijn geselecteerd door de top sommeliers van restaurant Parkheuvel en Graphite.

RESTAURANT TABLE (€ 125 p.p.)

Tussen de historische gewelven van de oude kloostergang in het voormalig klooster geniet je deze avond in het restaurant van een geweldig 6-gangendiner, inclusief meet & greet met de chefs.

KITCHEN TABLE (€ 140 p.p.)

Aan de iets hogere Kitchen tables neemt u zelf plaats in het keukengedeelte van het restaurant en heeft u constant zicht op de open keuken en het keukenteam.

CHEF’S TABLE (€ 150 p.p.)

Tijdens dit diner zijn er zeer exclusieve plekken beschikbaar aan de chef’s table, in het bruisende hart van de keuken. Terwijl de keukenbrigade in opperste concentratie werkt, kijkt u mee vanaf de eerste rang. Een intiem kijkje in de keuken van Erik van Loo en Peter Gast.

Reserveer nu snel uw tafel voor deze unieke beleving!

Previous
Next
X