Eten & Drinken

Something good that fits your mood

Ontbijt

Lunch

Diner

Drankjes

The Dine

De keukenbrigade in het restaurant wordt aangestuurd door chefs die in de sterrenzaken hebben gewerkt. Zij serveren een verrassend menu vol wereldse smaken, met duurzaamheid en lokale producten hoog in het vaandel. Zo komt ons vlees van koeien die ook gediend hebben als melkkoeien en ons varkensvlees komt van een kleinschalige boer uit Leersum.

Vier kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag gezellig bij ons met een speciaal 5-gangen menu voor 55 euro.

Ontbijt
Maandag-vrijdag: 07:00-10:00 uur
Zaterdag-zondag: 08:00-11:00 uur

Lunch
Elke dag van 12:00-16:00 uur

Diner
Woensdag-zaterdag: 18:00-22:00 uur

Sunday Dinch
Elke zondag: 13:00- 19.30 uur

Previous
Next

The Bar

Proosten met een Nederlandse bubbel, een sophisticated cocktail of een verrassende frisdrank. Om te socializen of juist even de rust op te zoeken. Bijkomen en genieten doe je in onze bar. Wil je je laten verrassen? Vraag onze bartenders naar de specials van het moment.

Previous
Next

Sunday Dinch

Geniet van onze Sunday Roast met alles erop en eraan, neem plaats aan de bar en laat onze mixologist jouw favoriete (virgin) cocktail shaken en geniet van onze bar bites. Voor ieder wat wils! We hebben niet alleen een kindermenu beschikbaar, maar elke zondag hebben we een speciale speelkamer ingericht waar de kids onder supervisie van 2 oppassers lekker kunnen spelen zodat jullie lekker kunnen bijkletsen.

Previous
Next

DINING WITH THE STARS

DATA: NOV 27 – DEC 8

Een 6-gangen menu voor €52.

CHRISTMAS TIME!

DATA: DEC 24 – DEC 26

5-gangen menu voor €55. Wijnarrangement, aperitief en koffie €85.

X